loading...
دانلود رایگان کتاب های دانشگاهی کامپیوتر-نرم افزار -آموزش کامپیوتر-پروژه-قالب وبلاگ و سایت -
سید میلاد رسولی بازدید : 177 جمعه 22 دی 1391 نظرات (0)


در صورت بروز مشكل در شبكه و به منظور اشكال زدائی آن از چه روش و يا روش هائی استفاده می نمائيد ؟  برای حل هر مشكل ، قطعا" می توان يك راه حل مناسب را پيدا نمود ولی مهم استفاده از روشی است كه در كوتاهترين زمان و با صرف كمترين هزينه مشكل را برطرف نمايد .

اشكال زدائی شبكه : يك رويكرد ساختيافته
در صورت بروز مشكل در شبكه و به منظور اشكال زدائی آن از چه روش و يا روش هائی استفاده می نمائيد ؟  برای حل هر مشكل ، قطعا" می توان يك راه حل مناسب را پيدا نمود ولی مهم استفاده از روشی است كه در كوتاهترين زمان و با صرف كمترين هزينه مشكل را برطرف نمايد .
به منظور اشكال زدائی شبكه های مبتنی بر پروتكل TCP/IP ، می بايست شناخت مناسبی نسبت به اين پروتكل وجود داشته باشد . پروتكل ، در حقيقت مجموعه ای از مراحل به منظور ارسال بيت ها در شبكه را مشخص می نمايد . TCP/IP ، پروتكلی ‌است با چهار لايه و چندين پروتكل در هر لايه .

رويكرد سنتی
به منظور اشكال زدائی شبكه از روش های مختلفی استفاده می گردد . دنبال نمودن مجموعه ای از مراحل  كاملا" مشخص و بررسی سيستماتيك نتايج هر يك از مراحل ، يكی از روش های متداول در اين زمينه است .

  • استفاده از  دستور ipconfig به منظور مشاهده آدرس های IP ، Subnet mask و Gateway و اطمينان  از صحت آنها

  • استفاده از دستور ping 127.0.0.1 به منظور حصول اطمينان از صحت عملكرد كارت شبكه

  • Ping نمودن آدرس IP كامپيوتر به منظور حصول اطمينان از صحت تنظيمات و پيكربندی پروتكل TCP/IP

  • ping نمودن آدرس IP ساير كامپيوترهای موجود در Subnet مشابه

  • Ping نمودن آدرس Gateway پيش فرض

  • Ping نمودن آدرس IP  كامپيوتر موجود در Subnet ديگر

در روش فوق ، شعاع ميدان عملياتی به منظور اشكال زدائی بتدريج افزايش خواهد يافت . به عنوان نمونه در ابتدا فرض خواهد شد كه مشكل ايجاد شده مربوط به كامپيوتر كاربر است . در صورت عدم صحت فرضيه فوق ، بر روی شبكه ای متمركز خواهيم شد كه كاربر مورد نظر عضوی از آن است . در صورتی كه مشكل همچنان وجود داشته باشد ، پا را فراتر گذاشته و بر روی‌ ساير شبكه ها متمركز خواهيم شد .
روش فوق در زمانی كه واقعيتی با نام اينترنت وجود نداشت و يا استفاده از DNS برای حل مشكل نام متداول نشده بود و فايروال ها و VPNs به عنوان يك حقيقت انكار ناپذير در حيات اكثر شبكه های سازمانی مورد توجه قرار نگرفته بودند ،‌ در ابعاد گسترده ای استفاده می گرديد ( همچنان نيز مورد توجه است ) .
فرض كنيد يكی از كاربران طی تماس با بخش پشتيبانی شبكه ، عبارت زير را بيان و  درخواست كمك نمايد .

 من نمی توانم هم اينك به سرور ( server ) متصل شوم .

بد نيست عبارت فوق را آناليز و تمامی احتمالات ممكن را بررسی نمائيم . 

من نمی توانم ...
آيا تنها كاربری است كه اين مشكل خاص را در شبكه گزارش می نمايد ؟ آيا ساير كاربران شبكه نيز چنين مشكلی را گزارش نموده اند ؟ در صورتی كه مشكل فوق توسط تعداد زيادی از كاربران شبكه گزارش شده است ، نمی توان از روش اشاره شده به منظور تشخيص و حل مشكل استفاده نمود . مشكل ، كامپيوتر كاربر نيست بلكه اشكال چيز ديگری است . به عنوان نمونه ممكن است سرويس دهنده DNS دچار مشكل و يا offline  شده باشد و يا شايد يك روتر در شبكه داخلی دچار مشكل شده باشد و يا سرويس دهنده ای كه كاربران قصد اتصال به آن را دارند مشكل سخت افزاری پيدا كرده است .
آيا می توان بين تمامی كاربرانی كه برای آنان يك مشكل خاص ايجاد شده است ، رابطه ای  منطقی پيدا نمود ؟ به عنوان نمونه ، آيا تمامی ماشين های آنان بر روی يك subnet قرار دارد ؟ آيا gateway پيش فرض برای subnet مورد نظر به درستی پيكربندی شده است ؟ آيا روتر دچار مشكل شده است ؟ شايد كابلی كه دپارتمان مورد نظر را به ستون فقرات اصلی شبكه وصل می نمايد ، قطع شده باشد . شايد يك سرويس دهنده DHCP غيرواقعی در subnet مورد نظر نصب و به كاربران ( پس از اتمام مدت زمان  IP نسبت داده شده توسط DHCP واقعی) ، يك آدرس IP تقلبی و غيرقابل روت نسبت می دهد .
در صورتی كه مشكل گزارش شده مربوط به يك كاربر باشد ، می توان از روش اشاره شده استفاده و كار اشكال زدائی را با طرح سوالات مورد نظر آغاز نمود . 

... متصل شوم .
در چنين مواردی بد نيست كه با صراحت از كاربر سوال شود كه منظور وی از "متصل شدن " چيست ؟ در برخی موارد ، كاربران از واژه فوق در جايگاه خود به درستی استفاده نمی نمايند . در شبكه از واژه اتصال در موارد متعددی استفاده می گردد .  TCP Session ،ارتباطات   MAC level ، تائيديه رمزعبور ، حقوق دستيابی و مجوزها ، اتصالات عبور يافته از NAT ، عبور از فايروال ها ، Application Session level و ... نمونه هائی در اين زمينه می باشند .
كاربران دارای چه نوع مشكلی ارتباطی می باشند ؟ كاربران پس از اتصال به سرور چه عملياتی را می خواهند انجام دهند ؟ آيا آنها قصد دستيابی و استفاده از يك منبع مشترك بر روی سرور را دارند ؟ آيا كاربران با پيامی نظير  "Access denied"  مواجه می شوند ؟ آيا از كاربران به منظور اتصال به سرور درخواست نام و رمزعبور می گردد ؟ آيا كاربران در يافتن منابع به اشتراك گذاشته شده در اكتيو دايركتوری دچار مشكل شده اند ؟ آيا كاربران با يك map drive مشكل دارند و سوالات فراوان ديگری .
تمامی سوالات فوق زمانی مطرح می گردد كه يك كاربر قصد اتصال به يك سرور را داشته باشد . اين مشكل می تواند جهت اتصال به  ساير سرورها و يا ساير كاربران نيز وجود داشته باشد . تعيين دقيق مختصات مسئله ايجاد شده بسيار حائز اهميت است . آيا مشكل ايجاد شده صرفا" در يك مورد خاص خود را نشان داده است و  يا در موارد ديگری نيز مشكل وجود دارد.

 ... به سرور ....
شما دارای كاربر و سرويس دهنده ای  در شبكه هستيد كه عليرغم وجود يك شبكه ارتباطی ، امكان ارتباط بين آنها وجود ندارد . علت چيست ؟ آيا سرور و كاربر عضوء‌يك    subnet  مشابه هستند و يا در يك دپارتمان ، subnet ، طبقه و يا ساختمان ديگر مستقر شده اند ؟ كاربر با استفاده از چه نوع لينك ارتباطی به سرور متصل شده است ؟ يك كابل و از طريق LAN ، يك لينك بی سيم WLAN ، يك خط T1 ، يك لينك Frame Relay ، يك ارتباط  VPN ، يك ارتباط ازطريق مودم كابلی و يا خطوط DSL ؟
در ابتدا لازم است نوع لينك ارتباطی بين كاربر و سرور دقيقا" مشخص گردد و در ادامه با توجه به ماهيت لينك ارتباطی ، بررسی لازم در خصوص عدم امكان برقراری ارتباط ، انجام پذيرد . شايد CSU/DSU  شل شده باشد  و يا به علت تميز كردن اطاق سرورها ، برخی كابل ها قطع و باعث خاموش شدن يك سوئيچ اترنت شده است . شايد محل سرور در مكان ديگری است و در آن مكان يك خاموشی غيرقابل پيش بينی اتفاق افتاده باشد .
به هر حال لازم است به دقت مشخص گردد كه مشكل برقراری ارتباط صرفا" در خصوص يك سرور است و يا ساير سرورها نيز دارای مشكل می باشند . چه نوع ارتباط منطقی بين تمامی سرورها وجود دارد ؟ آيا  كاربران ديگر از لحاظ ارتباط با ساير سرورها  نيز دارای مشكل می باشند ؟ 

 ... هم اينك ...
عنصر زمان در اشكال زدائی بسيار تعيين كننده و مهم است . آيا مشكل تازه ايجاد شده است ؟ آخرين مرتبه ای كه كاربران بطور موفقيت آميز به سرور متصل شده اند ، چه زمانی بوده است  ؟ از آن زمان تاكنون چه اتفاق خاصی افتاده است ؟ آيا مشكل دائمی است و يا به صورت كاملا" تصادفی خود را نشان می دهد ؟
پارامتر زمان يك عامل تعيين كننده به منظور تشخيص مشكل ارتباطی با ساير رويدادهائی است كه ممكن است شبكه را تحت تاثير قرار داده باشند . آيا مشكل ايجاد شده در يك ساعت خاص خود را نشان می دهد ؟ در آن زمان خاص چه اتفاق ديگری در شبكه افتاده است ؟ 
با بررسی نمونه پرسش های فوق و يافتن پاسخ مناسب برای هر يك از آنها ، می توان ارتباط احتمالی مشكل ايجاد شده با ساير مسائل موجود را تشخيص و يا حداقل رديابی نمود . 

رويكرد ساختيافته
در اين روش به منظور اشكال زدائی شبكه های مبتنی بر پروتكل TCP/IP می بايست بر روی‌ سه محور اساسی زير متمركز گرديد :

محور اول : مشخص كردن عناصری كه باعث بروز مشكل شده اند

  • سرويس گيرندگان : سرويس گيرنده و يا سرويس گيرندگانی كه عملا" دچار مشكل شده اند و امكان استفاده از منابع موجود در شبكه را ندارند .

  • سرويس دهندگان ، چاپگرها و ساير منابع شبكه نظير اينترنت كه سرويس گيرندگان با آنها مشكل دارند .

  • شبكه موجود : كابل ها ( در صورتی كه بی سيم نباشد ) ، هاب ها ، سوئيچ ها ، روترها ، فايروال ها ، و ساير عناصر موجود در زيرساخت شبكه بين سرويس گيرندگان و سرويس دهندگان

  • شرايط محيطی : شرايط خارجی  نظير قطع جريان برق ، تعمير و  نگهداری ساختمان و  ساير مواردی كه ممكن است سرويس دهی شبكه را تحت تاثير قرار دهد .

  • محدوده بروز مشكل : چه تعداد از سرويس گيرندگان و يا سرويس دهندگان دارای مشكل هستند .

  • محدوده زمانی بروز مشكل  : مشكل ايجاد شده در چه مقطع و يا مقاطع زمانی ايجاد می شود . ماهيت آن به چه صورت است : هميشگی ، تصادفی و يا بندرت

  • نوع مشكل ارتباط‍ی : در كدام لايه امكان برقراری ارتباط وجود ندارد : لايه فيزيكی ، شبكه ، حمل و يا application ، تائيد و يا كنترل دستيابی و ...

  • بررسی لاگ ها و خطاها : مشاهده و بررسی پيام های خطاء بر روی ماشين های سرويس گيرنده ، جعبه های login و ...

محور دوم :  مشخص كردن مراحل اشكال زدائی

  • بررسی محيط انتقال فيزيكی برای سرويس گيرندگان و سرويس دهندگان و سخت افزار استفاده شده در  زيرساخت شبكه . بدين منظور ، می بايست كابل ها و آداپتورهای شبكه بررسی‌ و نسبت به نصب و عملكرد صحيح آنها اطمينان حاصل نمود . 

  • برسی پيكربندی TCP/IP سرويس گيرندگان ، سرويس دهندگان و ساير سخت افزارهائی كه از آنها در زيرساخت شبكه استفاده می گردد . بر روی سرويس گيرنده و سرويس دهنده ، می بايست آدرس های IP ، sunbet ، تنظيمات Default Gateway ، سرويس دهنده DNS و ... بررسی گردند.

  • بررسی ارتباط روتينگ بين سرويس گيرندگان و سرويس دهندگان . بدين منظور می توان از دستوراتی نظير  Ping , Pathping , tracert و ساير ابزارهای مشابه به منظور بررسی صحت ارتباط end-to-end TCP/IP در سطح شبكه ، استفاده از packet sniffing به منظور مانيتورينگ session لايه transport ، استفاده از nslookup و telnet و ساير ابزارها به منظور اشكال زدائی لايه application نظير مسائل name resolution ، مسائل تائيديه و ... استفاده نمود .

محور سوم : درك مناسب ، طرح پرسش  و تست   

  • به منظور تسريع در امر اشكال زدائی و گرفتار نشدن در سيكل های بسته ، می بايست علاقه مندان با نحوه عملكرد پروتكل ها به خوبی آشنا شوند  . اشكال زدائی موفقيت آميز  TCP/IP به درك و شناخت مناسب از نحوه كاركرد اين پروتكل و ابزارهای اشكال زدائی بستگی دارد.
     

  • نوع پرسش و نحوه پاسخ به آن ، نحوه ذخيره سازی و ايجاد ارتباط بين اطلاعات دريافتی با اطلاعات ذخيره شده ، يكی از اركان مهم در موفقيت اشكال زدائی شبكه محسوب می گردد . اشكال زدائی ،‌ هنری است ارزشمند كه موفقيت آن به استفاده مناسب از منطق و  بصيرت بستگی دارد . 
     

  • در نهايت ، به منظور محدود نمودن شعاع عمليات اشكال زدائی ، می بايست همه چيز را تست نمود. بدين منظور ، می توان از نرم افزارهای متنوع اشكال زدائی استفاده نمود .

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
دانلود رایگان کتاب های دانشگاهی فنی و حرفه ای و دانشگاهی رشته کامپیوتر - برق الکترونیک - دانلود پروژه های کامپیوتر - برق - الکترونیک - دانلود پایان نامه های رایگان برق - الکترونیک - کامپیوتر - دانلود نرم افزار های تخصصی برق - الکترونیک - دانلود نرم افزار ها و گیم های کامپیوتر - دانلود نرم افزارها و گیم های لینوکس - دانلود فیلم و سریال ایرانی و خارجی - دانلود جدید ترین و بهترین آهنگ ها - تازه های رایانه و مبایل - قالب های وبلاگ و وبسایت - پروژه های برنامه نویسی - سخت افزار و راهنمایی ها خرید سخت افزار - شبکه - کتاب های تخصصی رایگان - دانلود کلیه مجلات منتشر شده کلیک جام جم و بایت خراسان - آموزش ویروس نویسی - فیلم های آموزشی کامپیوتر - دانلود پلاگین و فایل های PSD فوتوشاپ
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
  • پنجشنبه 26 شهريور 1394
  • يکشنبه 10 اسفند 1393
  • چهارشنبه 29 بهمن 1393
  • دوشنبه 27 بهمن 1393
  • شنبه 29 شهريور 1393
  • چهارشنبه 19 شهريور 1393
  • جمعه 13 تير 1393
  • چهارشنبه 11 تير 1393
  • سه شنبه 10 تير 1393
  • يکشنبه 08 تير 1393
  • پنجشنبه 05 تير 1393
  • چهارشنبه 04 تير 1393
  • دوشنبه 02 تير 1393
  • يکشنبه 01 تير 1393
  • شنبه 31 خرداد 1393
  • پنجشنبه 29 خرداد 1393
  • دوشنبه 26 خرداد 1393
  • يکشنبه 25 خرداد 1393
  • شنبه 24 خرداد 1393
  • جمعه 23 خرداد 1393
  • چهارشنبه 21 خرداد 1393
  • سه شنبه 20 خرداد 1393
  • دوشنبه 19 خرداد 1393
  • يکشنبه 18 خرداد 1393
  • شنبه 17 خرداد 1393
  • جمعه 16 خرداد 1393
  • چهارشنبه 14 خرداد 1393
  • سه شنبه 13 خرداد 1393
  • دوشنبه 12 خرداد 1393
  • شنبه 10 خرداد 1393
  • پنجشنبه 08 خرداد 1393
  • چهارشنبه 07 خرداد 1393
  • دوشنبه 05 خرداد 1393
  • يکشنبه 04 خرداد 1393
  • شنبه 03 خرداد 1393
  • جمعه 02 خرداد 1393
  • چهارشنبه 31 ارديبهشت 1393
  • سه شنبه 30 ارديبهشت 1393
  • دوشنبه 29 ارديبهشت 1393
  • يکشنبه 28 ارديبهشت 1393
  • شنبه 27 ارديبهشت 1393
  • پنجشنبه 25 ارديبهشت 1393
  • چهارشنبه 24 ارديبهشت 1393
  • سه شنبه 23 ارديبهشت 1393
  • دوشنبه 22 ارديبهشت 1393
  • يکشنبه 21 ارديبهشت 1393
  • شنبه 20 ارديبهشت 1393
  • جمعه 19 ارديبهشت 1393
  • پنجشنبه 18 ارديبهشت 1393
  • شنبه 13 ارديبهشت 1393
  • جمعه 12 ارديبهشت 1393
  • پنجشنبه 11 ارديبهشت 1393
  • چهارشنبه 10 ارديبهشت 1393
  • سه شنبه 09 ارديبهشت 1393
  • دوشنبه 08 ارديبهشت 1393
  • شنبه 06 ارديبهشت 1393
  • چهارشنبه 27 فروردين 1393
  • دوشنبه 25 فروردين 1393
  • يکشنبه 24 فروردين 1393
  • شنبه 23 فروردين 1393
  • جمعه 22 فروردين 1393
  • پنجشنبه 21 فروردين 1393
  • سه شنبه 19 فروردين 1393
  • دوشنبه 18 فروردين 1393
  • شنبه 16 فروردين 1393
  • جمعه 15 فروردين 1393
  • پنجشنبه 14 فروردين 1393
  • چهارشنبه 13 فروردين 1393
  • سه شنبه 12 فروردين 1393
  • دوشنبه 11 فروردين 1393
  • يکشنبه 10 فروردين 1393
  • شنبه 09 فروردين 1393
  • جمعه 08 فروردين 1393
  • پنجشنبه 07 فروردين 1393
  • چهارشنبه 06 فروردين 1393
  • شنبه 02 فروردين 1393
  • جمعه 01 فروردين 1393
  • پنجشنبه 29 اسفند 1392
  • چهارشنبه 28 اسفند 1392
  • سه شنبه 27 اسفند 1392
  • دوشنبه 26 اسفند 1392
  • سه شنبه 20 اسفند 1392
  • دوشنبه 19 اسفند 1392
  • يکشنبه 18 اسفند 1392
  • شنبه 17 اسفند 1392
  • جمعه 16 اسفند 1392
  • پنجشنبه 15 اسفند 1392
  • جمعه 02 اسفند 1392
  • چهارشنبه 16 بهمن 1392
  • سه شنبه 15 بهمن 1392
  • دوشنبه 14 بهمن 1392
  • يکشنبه 13 بهمن 1392
  • شنبه 12 بهمن 1392
  • جمعه 11 بهمن 1392
  • چهارشنبه 18 دی 1392
  • سه شنبه 17 دی 1392
  • دوشنبه 16 دی 1392
  • يکشنبه 15 دی 1392
  • شنبه 14 دی 1392
  • جمعه 13 دی 1392
  • سه شنبه 10 دی 1392
  • دوشنبه 09 دی 1392
  • يکشنبه 08 دی 1392
  • شنبه 07 دی 1392
  • جمعه 06 دی 1392
  • چهارشنبه 04 دی 1392
  • دوشنبه 02 دی 1392
  • چهارشنبه 29 آبان 1392
  • يکشنبه 26 آبان 1392
  • شنبه 25 آبان 1392
  • جمعه 24 آبان 1392
  • پنجشنبه 23 آبان 1392
  • چهارشنبه 22 آبان 1392
  • سه شنبه 21 آبان 1392
  • دوشنبه 20 آبان 1392
  • يکشنبه 19 آبان 1392
  • شنبه 18 آبان 1392
  • جمعه 17 آبان 1392
  • پنجشنبه 16 آبان 1392
  • چهارشنبه 15 آبان 1392
  • سه شنبه 14 آبان 1392
  • دوشنبه 13 آبان 1392
  • يکشنبه 12 آبان 1392
  • شنبه 11 آبان 1392
  • جمعه 10 آبان 1392
  • پنجشنبه 09 آبان 1392
  • چهارشنبه 08 آبان 1392
  • سه شنبه 07 آبان 1392
  • دوشنبه 06 آبان 1392
  • يکشنبه 05 آبان 1392
  • شنبه 04 آبان 1392
  • جمعه 03 آبان 1392
  • پنجشنبه 02 آبان 1392
  • چهارشنبه 01 آبان 1392
  • سه شنبه 30 مهر 1392
  • دوشنبه 29 مهر 1392
  • يکشنبه 28 مهر 1392
  • شنبه 27 مهر 1392
  • جمعه 26 مهر 1392
  • پنجشنبه 25 مهر 1392
  • سه شنبه 23 مهر 1392
  • چهارشنبه 03 مهر 1392
  • سه شنبه 02 مهر 1392
  • دوشنبه 01 مهر 1392
  • يکشنبه 31 شهريور 1392
  • شنبه 30 شهريور 1392
  • شنبه 02 شهريور 1392
  • جمعه 01 شهريور 1392
  • پنجشنبه 31 مرداد 1392
  • چهارشنبه 30 مرداد 1392
  • سه شنبه 29 مرداد 1392
  • دوشنبه 28 مرداد 1392
  • يکشنبه 27 مرداد 1392
  • شنبه 26 مرداد 1392
  • جمعه 25 مرداد 1392
  • پنجشنبه 24 مرداد 1392
  • چهارشنبه 23 مرداد 1392
  • دوشنبه 21 مرداد 1392
  • يکشنبه 20 مرداد 1392
  • جمعه 18 مرداد 1392
  • پنجشنبه 17 مرداد 1392
  • پنجشنبه 10 مرداد 1392
  • چهارشنبه 09 مرداد 1392
  • سه شنبه 08 مرداد 1392
  • دوشنبه 07 مرداد 1392
  • يکشنبه 06 مرداد 1392
  • شنبه 05 مرداد 1392
  • جمعه 04 مرداد 1392
  • پنجشنبه 03 مرداد 1392
  • چهارشنبه 02 مرداد 1392
  • سه شنبه 01 مرداد 1392
  • دوشنبه 31 تير 1392
  • يکشنبه 30 تير 1392
  • جمعه 28 تير 1392
  • چهارشنبه 26 تير 1392
  • سه شنبه 25 تير 1392
  • يکشنبه 23 تير 1392
  • شنبه 22 تير 1392
  • جمعه 21 تير 1392
  • يکشنبه 19 خرداد 1392
  • شنبه 18 خرداد 1392
  • چهارشنبه 15 خرداد 1392
  • سه شنبه 14 خرداد 1392
  • جمعه 10 خرداد 1392
  • چهارشنبه 08 خرداد 1392
  • سه شنبه 07 خرداد 1392
  • يکشنبه 05 خرداد 1392
  • جمعه 03 خرداد 1392
  • پنجشنبه 02 خرداد 1392
  • چهارشنبه 01 خرداد 1392
  • يکشنبه 29 ارديبهشت 1392
  • جمعه 27 ارديبهشت 1392
  • پنجشنبه 26 ارديبهشت 1392
  • چهارشنبه 25 ارديبهشت 1392
  • دوشنبه 23 ارديبهشت 1392
  • يکشنبه 22 ارديبهشت 1392
  • شنبه 21 ارديبهشت 1392
  • جمعه 20 ارديبهشت 1392
  • چهارشنبه 18 ارديبهشت 1392
  • دوشنبه 16 ارديبهشت 1392
  • يکشنبه 15 ارديبهشت 1392
  • شنبه 14 ارديبهشت 1392
  • جمعه 13 ارديبهشت 1392
  • پنجشنبه 12 ارديبهشت 1392
  • چهارشنبه 11 ارديبهشت 1392
  • سه شنبه 10 ارديبهشت 1392
  • دوشنبه 09 ارديبهشت 1392
  • يکشنبه 08 ارديبهشت 1392
  • شنبه 07 ارديبهشت 1392
  • جمعه 06 ارديبهشت 1392
  • شنبه 10 فروردين 1392
  • پنجشنبه 08 فروردين 1392
  • چهارشنبه 07 فروردين 1392
  • دوشنبه 05 فروردين 1392
  • يکشنبه 04 فروردين 1392
  • شنبه 03 فروردين 1392
  • جمعه 02 فروردين 1392
  • چهارشنبه 30 اسفند 1391
  • سه شنبه 29 اسفند 1391
  • دوشنبه 28 اسفند 1391
  • پنجشنبه 24 اسفند 1391
  • چهارشنبه 23 اسفند 1391
  • سه شنبه 22 اسفند 1391
  • دوشنبه 21 اسفند 1391
  • يکشنبه 20 اسفند 1391
  • شنبه 19 اسفند 1391
  • جمعه 18 اسفند 1391
  • پنجشنبه 17 اسفند 1391
  • چهارشنبه 16 اسفند 1391
  • سه شنبه 15 اسفند 1391
  • دوشنبه 14 اسفند 1391
  • يکشنبه 13 اسفند 1391
  • شنبه 12 اسفند 1391
  • جمعه 11 اسفند 1391
  • پنجشنبه 10 اسفند 1391
  • چهارشنبه 09 اسفند 1391
  • سه شنبه 08 اسفند 1391
  • دوشنبه 07 اسفند 1391
  • يکشنبه 06 اسفند 1391
  • شنبه 05 اسفند 1391
  • جمعه 04 اسفند 1391
  • پنجشنبه 03 اسفند 1391
  • چهارشنبه 02 اسفند 1391
  • سه شنبه 01 اسفند 1391
  • دوشنبه 30 بهمن 1391
  • يکشنبه 29 بهمن 1391
  • شنبه 28 بهمن 1391
  • جمعه 27 بهمن 1391
  • پنجشنبه 26 بهمن 1391
  • چهارشنبه 25 بهمن 1391
  • سه شنبه 24 بهمن 1391
  • دوشنبه 23 بهمن 1391
  • يکشنبه 22 بهمن 1391
  • شنبه 21 بهمن 1391
  • جمعه 20 بهمن 1391
  • پنجشنبه 19 بهمن 1391
  • چهارشنبه 18 بهمن 1391
  • سه شنبه 17 بهمن 1391
  • دوشنبه 16 بهمن 1391
  • يکشنبه 15 بهمن 1391
  • پنجشنبه 12 بهمن 1391
  • چهارشنبه 11 بهمن 1391
  • سه شنبه 10 بهمن 1391
  • دوشنبه 09 بهمن 1391
  • دوشنبه 02 بهمن 1391
  • يکشنبه 01 بهمن 1391
  • سه شنبه 26 دی 1391
  • دوشنبه 25 دی 1391
  • شنبه 23 دی 1391
  • جمعه 22 دی 1391
  • پنجشنبه 21 دی 1391
  • شنبه 02 دی 1391
  • جمعه 01 دی 1391
  • پنجشنبه 30 آذر 1391
  • چهارشنبه 29 آذر 1391
  • سه شنبه 28 آذر 1391
  • دوشنبه 27 آذر 1391
  • يکشنبه 26 آذر 1391
  • شنبه 25 آذر 1391
  • پنجشنبه 23 آذر 1391
  • چهارشنبه 22 آذر 1391
  • سه شنبه 21 آذر 1391
  • دوشنبه 20 آذر 1391
  • يکشنبه 19 آذر 1391
  • شنبه 18 آذر 1391
  • جمعه 17 آذر 1391
  • پنجشنبه 16 آذر 1391
  • چهارشنبه 15 آذر 1391
  • سه شنبه 14 آذر 1391
  • پنجشنبه 09 آذر 1391
  • يکشنبه 27 فروردين 1391
  • جمعه 18 فروردين 1391
  • چهارشنبه 16 فروردين 1391
  • سه شنبه 15 فروردين 1391
  • سه شنبه 8 فروردين 1391
  • دوشنبه 7 فروردين 1391
  • دوشنبه 6 فروردين 1391
  • يکشنبه 6 فروردين 1391
  • شنبه 5 فروردين 1391
  • جمعه 4 فروردين 1391
  • پنجشنبه 03 فروردين 1391
  • پنجشنبه 3 فروردين 1391
  • چهارشنبه 02 فروردين 1391
  • چهارشنبه 2 فروردين 1391
  • سه شنبه 01 فروردين 1391
  • سه شنبه 1 فروردين 1391
  • دوشنبه 29 اسفند 1390
  • يکشنبه 28 اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 945
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 8097
  • آی پی امروز : 181
  • آی پی دیروز : 315
  • بازدید امروز : 290
  • باردید دیروز : 1,168
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 2,391
  • بازدید ماه : 5,739
  • بازدید سال : 94,697
  • بازدید کلی : 1,007,748
  • کدهای اختصاصی
    Yahoo Status by RoozGozar.com